Parachuterun - Mobil

Parachuterun:
Roligare
och mer effektiv
intervall-träning!

Vill din klubb eller lag uppleva fördelarna med en fallskärm för löpning? Hör av er så tar jag med mig fallskärmar och kommer ut till ett träningspass.

Parachuterun | Fallskärmslöpning

Den nya och roliga träningsformen parachuterun eller fallskärmslöpning är precis vad den låter som. Du springer med en fallskärm bakom ryggen som genom att utnyttja luftmotståndet gör att du får arbeta hårdare för att röra dig framåt. Det extra motståndet gör dig starkare och snabbare.

Träning med fallskärm är en form av högintensiv träning, också kallad HIIT-träning (High Intensity Interval Training) som kombinerar konditions- och styrketräning och som förbättrar din kondition, snabbhet, accelerationsförmåga och muskelstyrka i ett och samma träningspass. Fallskärmen gör helt enkelt att du måste ta i mer när du springer i intervall. Du får ut mer av din träning och blir starkare.  Dessutom är det riktigt roligt med en fallskärm för löpning.

Forskningen visar att fördelen med högintensiv träning är att den medför stora träningsresultat utan att man behöver lägga ner allt för mycket tid, 10 – 30 minuter per pass räcker. Förutsatt att den utförs kontinuerligt, minst 2 – 3 gånger per vecka.

Fallskärmslöpning - maximalt träningsresultat på kortast nedlagda tid!

Se trailern för Parachuterun! 

Våra produkter

Parachuterun

Pris:
499 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Koordinationsstege 8 meter

Pris:
399 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Joy-väskan

Rea:
3 695 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

 Vill din klubb eller lag pröva Parachuterun? 

När man ökar belastningen vid löp- och skridskoträning så är det vanligaste att man sätter på en viktväst eller tyngder runt fot- eller handleder. Det skapar en extra kraft som riktas nedåt, vilket effektiviserar träning i intervall. En fallskärm för löpning skapar en motsatt kraft rakt bakåt som kommer att kräva mer kraftutveckling i just den riktning löparen/skridskoåkaren vill komma, nämligen framåt.


Vill din klubb eller lag uppleva fördelarna med en fallskärm för löpning i intevaller?
Hör av er så tar jag med mig fallskärmar och kommer ut till ett träningspass.